groen-profil
groen-parkering

Vores grønne profil medvirker til en bæredygtig verden

Vores tilgang til parkering er, at det skal være så let og funktionelt som muligt. Samtidig går vi til parkering med et bæredygtigt mindset. Ved at skabe flere parkeringspladser, og bruge pladsen bedre, fritstilles nye områder til grønne områder, og stress og CO2-udledning forbundet med den klassiske jagt efter parkeringspladser nedsænkes.

Grøn er økonomisk fornuft og har mange fordele

Vi tror på den grønne omstilling, og et vigtigt skridt er udfasningen af de fossile brændstoffer. Derfor tilbyder vi også parkeringsløsninger, hvor der er rig mulighed for at få opladet elbiler. Elbiler er ikke bare kommet for at blive, men er også fremtidens transportform. Derfor er installation af elladere i parkeringsanlæg ikke blot et grønt tiltag, men også en fremtidssikring af anlægget.

 • Færre kvm pr. parkeringsplads
 • Høj genanvendelighed på råmaterialer
 • Tids- og CO2 nedsættende parkering

Flexparking systemer

Vil du vide mere? RING +45 30 14 11 00

Fleksible og effektive parkeringsløsninger til kontorbygninger

I dag kører mange mennesker på arbejde, og det stiller krav til parkeringspladsen ved kontorbyggerier. Manglen på parkeringspladser i nærheden af arbejdspladsen kan være generende for de ansatte, og evt. hæmme produktiviteten og arbejdsglæden.

kontor-parkering

Vi tilbyder en række parkeringsanordninger, som optimerer den tilgængelige plads, og som er nemt og effektivt at anvende for de ansatte. Vi kan hjælpe med en combilift, parkeringsplatform, parklift, billift eller et helautomatisk parkeringssystem.

Smarte og innovative parkeringsløsninger til huse og storparceller

Til dem der bor i hus, og som har flere biler i deres husstand, kan en parkeringsløsning til husbebyggelser være en god investering.

hus-og-parcel-parkering

Den mest normale parkeringsløsning til husstande er en såkaldt drejeskive, hvor bilen drejes rundt på en roterende skive. Andre mulige løsninger kunne være en parklift eller en billift, så der nemt kan parkeres flere biler på adressen.

Tryg og komfortabel parkering nær din lejlighed

Som beboer i lejlighed har man ikke mulighed for at have en privat garage, og det kan være besværligt og tidskrævende at finde parkeringspladser i nærheden.

Med os kan I få en parkeringsløsning der er effektiv, og som optimerer pladsen – perfekt til lejligheder hvor der bor mange bilister. Forslag til løsninger kan f.eks. være combilifte, parkeringsplatforme, parklifte og billift.

lejlighedsparkering

Vi kan tilbyde forskellige parkeringsløsninger til lejlighedskomplekser, som gør parkeringen nem og effektiv.

Ved hjælp af combilifte, parkeringsplatforme, parklifte og bilelevatorer er det ofte muligt at fordoble den tilgængelige mængde parkeringspladser, som kan afhjælpe pladskrav i byer, eller sikre en komfortabel måde at parkere i nærheden af ens lejlighed.

Parkeringsløsninger til bilforhandlere der vil optimere pladsen

Som bilforhandler er plads altafgørende for at drive en god forretning, da et stort udvalg af biler giver kunder et godt grundlag for deres næste bilkøb. Derfor kan en parkeringsløsning, der tillader at vise et større udvalg, være en rigtig god investering.

bilforhandlere

Hos FlexParking kan vi hjælpe med at lave en combilift, parkeringsplatform, parklift, billift og/eller drejeskive hos dig.

Fleksible, automatiske og kreative parkeringsløsninger til offentlige parkeringspladser

Automatiske systemer

Hvis der skal etableres mange parkeringspladser på lidt plads, så er et fuldautomatisk parkeringssystem oplagt at overveje. Her er der tale om et helt lukket anlæg, hvor et hejsesystem med en platform fragter bilen op (eller ned) til en plads, hvor den kan stå sikkert indtil afhentning. Systemet kan etableres i alt fra 2 til 40 etager, og kan laves oven eller under jorden – eller som en kombination imellem de to.

Parkeringen foregår ved, at bilen køres op på platformen i et rummeligt og lyst område, hvorefter det fragtes på plads. Ved dette system behøver bilisten ikke at manøvrere frem og tilbage i trange kældre eller lignende, og kan trygt og sikkert bare køre bilen ind, tjekke den ind, og så sørges der for resten. Dette fuldautomatiske system kan også kobles med en elbilladerløsning. Systemet kan etableres på mange forskellige måder, så kontakt os endelig for at høre mere!

Timeparking

For at et offentligt parkeringssystem kan fungere optimalt, skal det være nemt og overskueligt hvor længe man kan holde der, og til hvilken pris. Derfor forhandler vi også systemer til timeparkering, så det er nemt for brugere af parkeringsanlægget at parkere og ordne betalingsdelen. 

Cykelparkering

I Danmark cykler vi generelt meget, og cyklen er et yndet transportmiddel i de store byer, hvor den er et rigtig godt alternativ til bilen og den kollektive trafik. I det seneste årti er der også kommet en del flere cykler på vejene, og det stiller krav til parkeringsmulighederne. Hos FlexParking kan vi tilbyde to former for cykelparkering, den traditionelle og en automatisk cykelparkering.

Automatisk cykelparkering

Når man tænker cykelparkering skal man ikke kun tænke opbevaring, men også sikkerhed. Dette er særlig relevant nu, hvor mange af de nye cykler på vejene er dyrere og mere avancerede end tidligere - specielt elcyklerne. Vi tilbyder en cykelopbevaringsløsning i form af et cykeltårn, hvor der tages højde for funktionalitet, plads og sikkerhed for cyklisterne. Løsningen kræver et fodaftryk på 40 m2, og er derfor ideel til etablering på steder, hvor der ikke er meget plads. Løsningen kan holde op til 120 cykler på 8 parkeringsniveauer, og er fuldautomatiseret og nem at bruge.

offentlig-parkeringsanlaeg

Hele installationen følger i cyklernes fodspor, og er så klimavenlig som mulig. Cykeltårnet er ideelt til tætbebyggede områder, og kan f.eks. opstilles i nærheden af stationer (bus, metro, tog, letbane) eller kontorbygninger, institutioner, skoler eller lignende. Afhængig af kundens præferencer kan vi lave cykeltårnet nedsænket, over jorden eller i en kombination af de to.

Traditionel cykelparkering

Hvis behovet for opbevaring af cykler ikke behøver at være så avanceret som et cykeltårn, så leverer vi også den mere traditionelle løsning inden for cykelstativer og pladser. Vi gør løsningen så ukompliceret og nem som mulig, og leverer både til offentlige og private. Har du nogle særlige ønsker, så tøv ikke med at kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

Flexparking produkter

BEKYMRINGSFRI SERVICE 24/7

Vi tilbyder en servicekontrakt på de anlæg vi leverer, som forlænger deres levetid med yderligere 10 til 20 år. Vi er forhandlere af tyske WÖHR og italienske IdealPark, som er de førende leverandører af parkeringsløsninger på det europæiske marked.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller gerne vil vide mere. 

serviceaftale

Serviceaftale

En serviceaftalen giver dig sikkerhed for solid og kontinuerlig drift af anlægget, og du behøver ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller fejl, da disse løbende opdages og løses. Det giver også brugere af anlægget en stor tryghed, hvis de ved, at anlægget er sikkert og funktionelt hele tiden.

betjeningsvejledning

Betjeningsvejledninger

Vi stiller altid betjeningsvejledninger til rådighed til de forskellige anlæg. Der kan være forskellige måder at anvende et anlæg, f.eks. ved chip, fjernbetjening eller app, og derfor er betjeningsvejledningerne et godt værktøj til at parkere så let og behageligt som muligt. 

datablad

Datablade

Hvis du ønsker mere udførlige data om de anlæg vi leverer, så stiller vi altid datablade til rådighed for vores løsninger. I databladene kan du finde information om bl.a. størrelsen og formen, så du får en god idé om, hvordan anlægget kommer til at se ud i praksis.

Over 20 års erfaring i en ny kreativ virksomhed

FlexParking er bindeleddet mellem dig og de bedste parkeringsløsninger der er på markedet. Vi hjælper dig med få etableret innovative, funktionelle og brugervenlige parkeringsløsninger, ved at rådgive, sælge og implementere løsningen.

Selvom vi er en ny virksomhed, så har vi rigtig mange års erfaring fra branchen, og du kan derfor være sikker på, at du får den bedste løsning til dit behov. 

niels-bech

Niels Bech

"Vores tilgang til parkering er, at det skal være så let og funktionelt som muligt. Samtidig går vi til parkering med et bæredygtigt mindset."

Erfaring

 • 10 års erfaring med p-systemer
 • Erfaring med store og komplicerede projekter
 • Struktureret serviceerfaring
 • Parkerings- og driftmanagement af p-systemer
klavs-bech

Klavs Bech

"Vi  tænker genanvendelighed ind i alle vores projekter, så resurserne bruges bedst. Vores leverandører arbejder med grønt og miljøvenligt."

Erfaring

 • 20 års erfaring med p-systemer
 • Ide og projektudvikling
 • Indgående kendskab til byggebranchen
 • Projektgennemførelse fra A-Z
sussanne-bech

Susanne Bech

"En serviceaftale giver dig sikkerhed for kontinuerlig drift af anlægget, og du behøver ikke bekymre dig om uforudsete udgifter eller fejl"

Erfaring

 • Erfaren koordinator med daglig drift
 • Marketing og strategi
 • Medarbejderudvikling og ledelse
 • Kundeservice

VIL DU VIDE MERE ELLER ØNSKER DU ET TILBUD?

FlexParking

Tilbudsdetaljer

Skal du bruge et tilbud på et projekt? Kontakt os gerne via formularen eller ring på tlf. +45 30 14 11 00.

Giv os gerne så mange detaljer som muligt omkring projektet. Her er nogle eksempler på information vi har brug for:

 • Antal parkeringspladser ønsket
 • Plantegninger mv.
 • Ønsket udførselsdato

Projektfiler?

Du kan enten vedhæfte filer i formularen eller sende os et delt link hos en hvilken som helst 'cloud storage' løsning. Hvis en invitation er påkrævet bedes du invitere info@flexparking.dk.